GOOGLE ADWORDS HJÆLP

Har du brug for hjælp til Google Adwords i forbindelse med din markedsføring, så er du kommet til det rette sted. Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi tilbyder inden for Google Adwords, samt se priserne på vores pakkeløsninger.

ADWORDS PARTNER

Zenway Studio er certificerede Google partnere, hvilket sikrer jer den absolut højeste kvalitet inden for online markedsføring.

v

DIT BUDSKAB

Vi bringer dit budskab ud til den rigtige målgruppe, og sikrer derved den største mulighed for at øge omsætningen for dig.

FLERE KUNDER

Vores mål er at give dig flere kunder via Google Adwords, og dette gør vi ved at lave kvalitetsbevidste online kampagner.

h

ADWORDS RAPPORTER

Det er din Google Adwords konto, og derfor sikrer vi dig også 100% synlighed over, hvad vi foretager os via mdl. rapporter.

ADWORDS KONSULENT

UNIK RÅDGIVNING
Timepris: 795 kr.

UBESTEMT ANTAL OPTIMERINGER
Optimering af søgeord, annoncer, priser og positioner.
UBESTEMT ANTAL ANNONCEGRUPPER
Unikke tekstannoncer, Opkaldsudvidelse, Adresseudvidelse og Undersidelinks.
ANALYSE & RAPPORTERING
Google Analytics setup, Konverteringssporing og mulighed for månedlig rapportering.
SUPPORT
Email
ANBEFALET BUDGET
Fra 50 kr. pr. dag

ADWORDS BASIC

PERFEKT TIL SMÅ VIRKSOMHEDER
Pris: 2495 kr. pr. måned.

25 OPTIMERINGER HVER MÅNED
Optimering af søgeord, annoncer, priser og positioner.
OP TIL 10 ANNONCEGRUPPER
40 Unikke tekstannoncer, Opkaldsudvidelse, Adresseudvidelse og Undersidelinks.
ANALYSE & RAPPORTERING
Google Analytics setup og Konverteringssporing.
SUPPORT
Email
ANBEFALET BUDGET
Fra 100-250 kr. pr. dag

ADWORDS PREMIUM

PERFEKT TIL STØRRE VIRKSOMHEDER
Pris: 3995 kr. pr. måned.

50 OPTIMERINGER HVER MÅNED
Optimering af søgeord, annoncer, priser og positioner.
OP TIL 15 ANNONCEGRUPPER
60 Unikke tekstannoncer, Opkaldsudvidelse, Adresseudvidelse og Undersidelinks.
ANALYSE & RAPPORTERING
Google Analytics setup, Konverteringssporing og Månedlig Rapportering.
SUPPORT
Email
ANBEFALET BUDGET
Fra 250-500 kr. pr. dag

Google Adwords Hjælp

Synes du, at online markedsføring på Google er lidt af en jungle? Og føler du, at du bruger for mange penge på Adwords, uden at få pengene igen i den anden ende? Så er du kommet til det rette sted. Zenway Studio er nemlig certificerede Google Adwords partnere, hvilket gør os til eksaminerede eksperter på området.

Kom Helt Til Tops Med Google Adwords

Google Adwords er din mulighed for at annoncere på Google, og komme til tops lige med det samme. Google Adwords fungerer egentligt som et auktionshus, hvor du byder på de søgeord, som du gerne vil findes på, og fravælger de søgeord som du ikke vil findes på.

Ram Den Rigtige Målgruppe Med Google Adwords

Når du fravælger søgeord, som du ikke ønsker at blive fundet på, så sikrer du dig samtidig, at du kun rammer den målgruppe som du er interesseret i. På den måde, kan Google Adwords, meget vel, gå hen og blive din bedste ven, når det kommer til online markedsføring.

Successen Starter Med En Unik Kampagneopsætning

Det er vigtigt at kampagnerne på Google opsættes korrekt fra starten, ellers risikerer du, at dine penge i sidste ende bliver spildt på absolut ingen ting. Las os hjælpe dig godt på vej. Vi analyserer og undersøger markedet inden for de områder, du ønsker at annoncere på, og opsætter efterfølgende dine kampagner for dig, så du sikrer dig størst muligt afkast, uden at økonomien løber løbsk.

Lad Os Administrere Dine Kampagner

Google Adwords har rigtig mange fordele, men mindst lige så mange faldgrupper. Hvis du ønsker dig et godt afkast i forbindelse med din annoncering på Google, så kontakt os endelig. Vi gør alt det kedelige arbejde for dig.

Hvad Koster Google Adwords

Prisen på Google Adwords afhænger i høj grad af, hvilken branche du beskæftiger dig med. Men den lader sig også påvirke af, hvor god opbygningen af dine kampagner er, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi er nemlig eksperter i at udnytte dit budget på bedste vis. Det gode ved Google Adwords er, at du i sidste ende selv kan bestemme dit maksimum budget. Og det holder vi os selvfølgelig inden for.

Kontakt

13 + 6 =

Share This