Få et professionelt logo til din virksomhed

✔ Unikt design af logo
✔ 100% tilfredshedsgaranti
✔ Den perfekte mappe, leveret med alle de nødvendige filer
✔ Hurtig levering
✔ Erfaring fra mere end 300+ kunder
✔ Det eneste du skal gøre er at kontakte os.

 

PRIS: KUN 1495,-

Zenway Studio’s Logopakke

Vi er stolte over vores evne til selv at udvikle alle logoer fra bunden, og på den måde sikre vores kunder et 100% unikt resultat.
Hos Zenway Studio sørger vi for, at du modtager en overskuelig pakke med dit nye logo i alle de formater du måtte ønske, og pakken modtager du direkte i din mail-indbakke. 

Formater

Png-filer til web og Eps-filer til tryk

Farver

RGB til web og CMYK til tryk

Udgaver

Farver, Gråtoner, Sort og Hvid

Logo Design – Vi udforsker jeres branche!

Et logo er hjertet i din grafiske identitet. Vi har stor erfaring med design af logoer og gør altid vores absolut bedste for at ramme det design, du har i tankerne. Det er denne opmærksomhed på detaljer allieret med sand kreativitet, der har leveret Zenway Studio stor succes i skabelsen af diverse logodesigns. Uanset om det er at skabe et helt nyt logo fra bunden eller modernisering af et eksisterende, så stræber vi altid efter at forstå virksomhedens branche og dens position på markedet.

Vores procedure for opbygningen af et nyt logo:

  Efter en dybdegående virksomhedsanalyse, vender vi opmærksomheden mod selve designet af det nye logo. Rå ideer og koncepter skitseres på et papir før de bedste muligheder videreudvikles på computeren. Ved hjælp af moderne og effektiv software, leveret af Adobe, arbejder vi os hen i mod et nyt logo som opfylder vores mål om kvalitet. Dette design præsenteres for dig som kunde, der nu kan komme med input og ønsker til eventuelle tilrettelser, før det nye logo færdigdesignes.

Hvor lang tid tager det at designe et logo?

  Zenway Studio leverer typisk første udkast inden for 3 arbejdsdage, og tilretningsprocessen afhænger af kommunikationen mellem os og kunderne. Det er sjældent at designet tager mere end 14 dage fra opstart til færdigt produkt.

Share This