ØG DIN OMSÆTNING OG KOM TIL TOPS PÅ GOOGLE MED SEO

SEO Optimering

SEO eller Search Engine Optimization er betegnelsen for at optimere hjemmesider til søgemaskinerne. Google er verdens førende søgemaskine, og SEO optimeringen af hjemmesiderne handler derfor om at komme til tops på blandt andet Google, når kunderne søger efter ens produkter eller services.

Z

Fordele ved SEO

Der er mange fordele ved optimering af SEO. Brugerne har større tiltro til de organiske søgeresultater på Google end de betalte annoncer. Derudover starter 8 ud af 10 forbrugere deres kommende køb på nettet. Og sidst men ikke mindst, så er det gratis når forbrugerne klikker på din annonce på Google.

i

Indholdsoptimering

Indholdet på dine sider er det vigtigste. Både i forhold til placeringerne på søgemaskinerne, men også i forhold til om dine brugere køber noget eller ej. Vi optimerer dine tekster, billeder og overskrifter, så de fanger kundernes opmærksomhed og overholder Googles retningslinjer i forhold til SEO.

Google Partners

Zenway Studio er certificerede Google Partners. Dette betyder, at vi har specialiseret os i online markedsføring og annoncering via Google. Hvis man kombinerer vores viden inden for Google Adwords med vores viden inden for SEO, så får man langt bedre resultater, da kunderne bliver draget af den røde tråd.

SEO optimering til nogle af Danmarks bedste priser!

TIMESATS

795,-
Rådgivning om SEO.
Møder og akut nødhjælp.

SEO ANALYSE

1495,-
Analyse af din hjemmeside.
Søgeordsanalyse for branchen.

TEKSTFORFATTER

795,-
Målrettet og unik SEO tekst.
1000 velskrevne ord.

SEO ABONNEMENT

2495,- pr. md.
Månedlig SEO optimering.
Max 10 sider, månedlig rapport.

Share This