Få et professionelt udtryk på de sociale medier

✔ Unikke designs til online markedsføring på de sociale medier
✔ Fokus på din virksomheds kærneværdier
✔ Målrettet designs, som taler til den valgte målgruppe
✔ Hurtig levering
✔ 100% tilfredshedsgaranti
✔ Det eneste du skal gøre er at kontakte os.

 

PRIS: KUN 795,-

Prisen gælder design af facebookbannere, coverbilleder og lignende. Mere komplekse designs udføres til konkurrencedygtige priser.

Branding på sociale medier

De sociale medier fylder hvert øjeblik mere og mere i vores hverdag. Dette skaber udfordringer for målrettet reklame, da forbrugeren skifter enhed flere gange dagligt. Derfor er online markedsføring den allermest effektive og direkte måde at nå ud til forbrugeren på.
Zenway Studio tilbyder design af lige netop denne slags markedsføring så din virksomhed er sikret konkret og målrettet synlighed for en stor kundekreds.

Online markedsføring og synlighed på Facebook

I dag ejer 1,4 milliarder mennesker verden over en facebookprofil, og hver gang de logger ind på deres profil, bliver de bombarderet med reklamer målrettet til den enkelte, ud fra vedkommendes hobbyer og interesser. Facebook er uden tvivl en af de bedste muligheder for online markedsføring, uanset hvilken forretning du gør dig i, hvis du ønsker salg i store mængder.

Grafisk design til andre sociale medier

Zenway Studio tilbyder også markedsføringsdesign til diverse andre sociale medier, som for eksempel Twitter, Instagram, LinkedIn m.fl.
Vi designer selvfølgelig alle former for online markedsføring, herunder: Bannere, covers, profilbilleder, kampagner, artikler, statusopdateringer og lignende. Fortæl os dine ønsker, og de skal blive opfyldt.

Hvad koster grafisk design til sociale medier?

Det er svært at svare på, da det hele handler om format, antal, kompleksitet i designet osv. Vi har dog en lav opstartspris på 795 kr. for et facebook banner. Og bestiller du flere bannere på én gang, kan vi sagtens tilbyde mængderabatter. Zenway Studio sikrer alle vores kunder bæredygtige designs, som bakker op om virksomhedens kærneværdier, og derved også hjælper til med at skabe yderligere vækst i fremtiden.

Share This