En smuk tegnevideo

✔ Udarbejdelse af manuskript og storyboard
✔ Udvikling af illustrationer, tegnet specifikt til jeres projekt
✔ Professionelt indtalt speak, værdi 2495 kr.
✔ Valg af professionel baggrundsmusik
✔ Professionel efterbehandling
✔ Hurtig levering og 100% tilfredshedsgaranti

PRIS: KUN 15995,-

For første minut. Efterfølgende minutter koster 5995 kr.

Tegnevideo

En tegnevideo er en video, hvor hele den fortalte historie og budskab bliver bliver understøttet af en tegners hånd der visuelt illustrerer selve historien med simple tegninger. Selve tegneprocessen er speedet op, så illustrationerne dannes samtidig med den mundtligt fortalte historie.
En Tegnevideo, er en rigtig god og charmerende måde at få flere kunder på. Den præsenterer din virksomhed samt dine produkter enkelt, kort og præcist. En tegnevideo øger også virksomhedens troværdighed, da kunderne hurtigt kan danne sig et indtryk af virksomhedens produkter og kompetencer.
Tegnevideo er perfekt til Online markedsføring, Undervisningsvideo, E-learning og Produktpræsentationer. De er altid moderne, sjove og salgsfremmende!

Fordele ved videoer:

✔ 53 gange større chance for at blive nr. 1 på Google
✔ YouTube er den næst mest brugte søgemaskine
✔ Besøgende bliver over 5 gange længere i gennemsnit
✔ 1 minuts video = samme gennemslagskraft som 1,8 millioner ord
✔ 70% flere besøgende efter at have set din video på Facebook, Youtube etc.
✔ 85% større chance for at folk køber dit produkt
✔ 92% større chance for at folk husker indholdet på din hjemmeside
✔ Køberne er 73% mere tilbøjelige til at anbefale produkterne til andre personer

 

Processen

Kontakt os

Fortæl os lidt om jeres ønsker til den kommende tegnevideo, hvad den skal indeholde, hvor den skal vises, og hvad jeres generelle budskab med videoen er.

Manuskript & Storyboard

Jeres idéer sendes videre til vores manuskriptforfatter, som ud fra jeres ønsker skaber en holdbar tekst. Herefter udarbejder vi et visuelt forklarende storyboard.

Professionel Speak

Den professionelle speaker briefes om opgavens formål. Speaken bliver nu indtalt professionelt i et anerkendt lydstudie og sendes herefter til godkendelse hos jer.

Produktion & Levering

Jeres tegnevideo bliver nu produceret og efterbehandlet af vores erfarende team. Musik og speak bliver lagt på, og videoen sendes  digitalt i HD kvalitet.

Hvad er en Videoscribe tegnevideo?

Når i ønsker jer en tegnevideo har vi valgt at benytte Videoscribe som vores faste produktionsprogram. Dette betyder at i stedet for at benytte et rigtigt whiteboard, et videokamera, professionel opsætning af lys osv. Så har vi valgt at tegne illustrationerne unikt i hånden, og derefter benytte Videoscribes software til at animere vores illustrationer, samt klippe den færdige video sammen med.

Dette betyder at i får en MEGET flottere video, som er væsentlig mere professionelt sammensat, end hvis man på gammeldags vis skulle optage det med kamera og derefter redigere den.

Vi har altså valgt denne metode udelukkende for kvaliteten og kundernes skyld, og ikke for at springe over hvor gærdet er lavest.

Share This