Tryk og printdesign i højeste kvalitet.

✔ Bannere, bilstreamere, bordskilte, brevpapir, brochurer og bøger
✔ Emballage, etiketter, flag, flaskevand, flyers og foldere
✔ Gulvmåtter, gulvskilte, hæfter, hængekalendere og julekort
✔ Kataloger, klistermærker, konferencelabels, krus og kuverter
✔ Layout, lærredrammer, løsblade, menukort og musemåtter
✔ Papfigure, plakater, plastkort, postkort, puslespil, ringbind og roll-ups
✔ Salgsmapper, skilte, stofbannere, t-shirts, valgplakater og visitkort
✔ Zenway Studio designer til alle former for tryk og printdesign

 

PRIS: FRA KUN 795,-

Bl.a. brevpapir, konvolutter og visitkort har en fast pris på kun 795 kr. eksklusiv moms.

Tryk- og printdesign

Står du og skal have lavet tryk på kuverter, hæfter, foldere, flyers, visitkort, bøger, emballage, skilte, krus, t-shirts eller … Ja, hvad som helst!? Så er Zenway Studio de helt rigtige til jobbet. Zenway Studio garanterer god service, et professionelt samarbejde samt flot design af lige netop det du ønsker. Zenway Studio har designet til layout, tryk og print i mange år til både magasiner, hæfter og foldere m.m.. De samarbejder med Danmarks største trykkeri og kan derfor ikke blot tilbyde designs i bedste kvalitet men også til nogle af Danmarks billigste priser.
Zenway Studio står dermed for både design, opsætning, tryk og levering, så du derved slipper for besværet ved at skulle indgå i dialog med flere samarbejdspartnere.

Franchise

Står du og skal markedsføre din forretning med diverse franchises, så kan Zenway Studio tilbyde flere forskellige muligheder.
Tryk og printdesign på tekstiler, som for eksempelvis t-shirts, er helt fantastiske til events og større begivenheder,  eller til holdet i teatergruppen og kollegaerne på arbejdet. Tryk på tekstil sikrer, at du bærer navn og logo, hvor end du går, og er en alternativ og anderledes måde at gøre opmærksom på sig selv.
Et andet eksempel på franchise er dit design på krus. Krus er en super smart måde at markedsføre sin forretning på, da de kan være en billig, men unik gave til kunden.

Layout af Bøger og magasiner

At trykke bøger er slet ikke nær så dyrt, som man kunne frygte. Prisen afhænger af den farve og kvalitet kunden ønsker. Så ønsker du, at Zenway Studio skal designe din bog, skal du blot springe ud i det!
Der behøver heller ikke nødvendigvis at være tale om hele bøger, da Zenway Studio også står for design af magasiner og hæfter på op til 64 sider. Magasiner og hæfter kan anvendes i diverse sammenhænge, og med Zenway Studios tryksamarbejde sikrer vi, i lige netop denne kategori, miljørigtige papirtyper der alle er Svanemærkede.

Share This