Få et professionelt webdesign til din virksomhed

✔ Brugervenlig hjemmeside
✔ Unikt designet til din virksomhed
✔ Opsat i WordPress CMS
✔ Du kan selv opdatere indholdet på din hjemmeside i fremtiden.
✔ Hurtig levering
✔ Det eneste du skal gøre er at kontakte os.

 

PRIS: KUN 4995,-

Ved mere end 6 undersider, beregner vi prisen specifikt ud fra dine behov.

Webdesign

Zenway Studio har siden begyndelsen haft fokus på at levere utroligt brugervenlige hjemmesider til alle slags formål. Derudover sørger vi altid for at hjemmesiden får et webdesign som både er æstetisk flot, og samtidigt bevarer virksomhedens grafiske identitet. Vi skaber simpelthen funktionelle, brugervenlige og flotte hjemmesider, som hjælper din virksomhed med at kommunikere med potentielle kunder, og forhåbentligvis øge væksten på sigt.

WordPress CMS

Vi har valgt at benytte os af verdens største CMS platform, som oven i købet er gratis. Dette skaber en sikkerhed for stabilitet, muligheder og fordele, hvis man en dag støder på problemer. WordPress benyttes desuden af nogle af de største virksomheder i verden, og det er skabt med så brugervenligt et design, at næsten alle privatpersoner kan lærer at opdaterer deres egne hjemmesider med både tekst og billeder, uden hjælp fra webdesigneren.

Elegant Themes & Divi

For at gøre designprocessen mere simpel, mulighederne mere fleksible, og samtidigt presse vores priser helt i bund, har vi valgt at benytte de helt unikke temaer fra Elegant Themes til alle vores kunders hjemmesider. Zenway Studio har den holdning, at der ikke er nogen grund til at opfinde den dybe tallerken to gange, og slet ikke når den første tallerken allerede virker upåklageligt. Elegant Themes har været så flinke at programmerer og designe en masse temaer fra bunden af, som alle er blevet testet i gennem flere år – og netop virker upåklageligt godt. Deres service har vi valgt at benytte os af, fordi det har givet os muligheden for at gøre flere kunder tilfredse, på kortere tid, og til lavere priser. Vi har specielt været glad for Elegant Themes nyeste tema, som hedder Divi. Divi er et tema som er produceret med det ene formål, at brugeren skal have muligheden for at designe sin egen hjemmeside ud fra sine helt egne ønsker, hvilket betyder at der stort set ikke er nogle begrænsninger for ens webdesign. I de seneste par år, har vi derfor kunnet designe vores kunders hjemmesider 100% unikt til dem, ud fra deres helt egne ønsker, og uden at gå på kompromis. Vi kunne selvfølgelig godt programmere vores hjemmesider helt fra bunden, men dette tager meget lang tid, og fører ofte fejl med sig. De bliver derfor både væsentligt dyrere at producerer, og samtidigt mere ustabile. WordPress og Elegant Themes er uden tvivl vores bedste venner når det handler om webdesign.

Procedure

✔ Fortæl os om din kommende hjemmesides indhold og krav.
✔ Vi skaber et overblik over strukturen på din kommende hjemmeside. En struktur som du godkender.
✔ Du installerer wordpress på dit domæne, og vi guider dig igennem hvis du er i tvivl om noget.
✔ Vi skaber herefter dit unikke webdesign.
✔ Du godkender til sidst din hjemmeside, så alle parter er 100% tilfredse.
✔ Hjemmesiden skal betales forud, med mindre andet er aftalt på forhånd.

Priser

Ved hjemmesider med mere end 6 undersider, eller på anden måde krævende opbygning, beregnes prisen særskilt til den enkelte kunde. Alle priser er eksklusiv moms.

Share This